Onze Nieuwe Najaarscollectie – Warme & Neutrale Kleurtjes - Staartjes en Strikjes

Onze Nieuwe Najaarscollectie – Warme & Neutrale Kleurtjes

Ons unieke assortiment haaraccessoires is uitgebreid met nieuwe, warme kleuren. Deze najaarscollectie heeft de jonge dames veel te bieden. De warme kleuren zijn zeer divers. Aan ieders wensen is gedacht. Babyhaarspeldjes, peuter en kleuter haarspeldjes of haarspeldjes voor de wat grotere meisjes? De gehele collectie is voorzien van nieuwe kleuren die helemaal bij het komende seizoen passen.

De nieuwe kleurtjes uit onze najaarscollectie zijn zeer divers. Van crèmekleurig en roze tot bruin of bordeauxrood, er is voor ieder wat wils te vinden. De oudere meisjes zullen wellicht kiezen voor haarspeldjes met donkere tonen, terwijl de kleinere meisjes misschien de voorkeur geven aan speelse kleuren.

Najaarscollectie met haarspeldjes van zachte, furry stofLieve babyhaarspeldjes met een strikje in zachte, neutrale kleurenHaarspeldjes voor de meisjes met een vollere haardos, gemaakt van een mooie velourse stof

Naast veel verschillende kleuren, vind je in onze najaarscollectie ook een breed aanbod aan diverse stoffen. Ribstof, teddy stof of toch liever velours? De mogelijkheden zijn volop aanwezig. Benieuwd welke items uit onze nieuwe najaarscollectie passend zijn voor jou? Lees het onderstaande artikel om meer te weten te komen over de nieuwe kleuren in onze najaarscollectie haaraccessoires.

Warme najaarskleuren in onze nieuwe collectie

Het wordt buiten eerder donker, de temperaturen dalen langzaam en de winkels liggen alweer vol met veel lekkers, kortom; De herfst staat weer voor de deur. Dit vroeg uiteraard om een nieuwe najaarscollectie van onze haaraccessoires. Iedere kleine meid wil zich immers versieren volgens de laatste trends. De fantastische producten van Staartjes en Strikjes zullen hier zeker bij helpen.

De najaarskleurtjes uit onze nieuwe collectie zijn zeer divers. Toch zijn het allemaal warme kleuren die helemaal bij het seizoen passen. Onderstaand een impressie van de mogelijkheden op het gebied van kleur.

  • Crème/Beige
  • Roze/Lila
  • Goud
  • (Roest) Bruin
  • Donkergroen
  • Bordeauxrood
  • Diverse blauwtinten

Dit is slechts een greep uit enkele van de meest populaire kleurtjes van dit moment. Uiteraard kan ieder meisje haar favoriete kleur uitkiezen in onze uitgebreide collectie!

Kleine, zachte haarelastiekjes voor de eerste staartjes of onderaan vlechtjesKleine strikjes voor baby, peuter en kleuter gemaakt van ribstof.Babyhaarbandje met een goudkleurig strikje met een subtiel glittertje

Haaraccessoires in diverse warme kleuren én materialen

Naast de nieuwe warme kleuren in onze collectie, zijn er ook verschillende materialen te vinden. Onze haarelastiekjes, haarstrikjes, speldjes en haarbloemen zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Zo creëer je een echte najaarslook door bijvoorbeeld te kiezen voor haarspeldjes die zijn gemaakt van een furry stofje. Deze sluiten helemaal aan bij het herfstseizoen dat voor de deur staat.

Ook kun je kiezen voor haarstrikjes met een ribstof, teddy stof of velours. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er voor iedere jonge dame een perfect haaraccessoire te vinden is in onze collectie.

Een roze speldje van ribstof of een furry haarspeldje met tijgerprint? Onze nieuwe najaarscollectie maakt het allemaal mogelijk! Bekijk onze gehele nieuwe collectie om alle diverse kleuren en materialen onder de loep te nemen.

Lieve haarbloemetjes van 5,5 cm. groot in warme kleurtjesPeuter kleuter haarspeldjes van 4 cm. in een neutrale, warme roze kleur Sweet NectarBabyhaarspeldjes met strikjes in een warme donkerroze kleur

Koop jouw favoriete haaraccessoires bij Staartjes en Strikjes

Kleine elastiekjes of juist lieve haarbloemen, je vindt het allemaal in de uitgebreide collectie van Staartje en Strikjes! Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Babyhaarspeldjes, peuter en kleur haarspeldjes of haaraccessoires voor de grotere meisjes? Wij geven gehoor aan ieders wensen.

Onze haarspeldjes zijn bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd. Vanaf €2,99 scoor jij al de mooiste haarspeldjes uit onze najaarscollectie. Grijp daarom nu jouw kans!