Onze nieuwe zomerse collectie haarspeldjes - Staartjes en Strikjes

Onze nieuwe zomerse collectie haarspeldjes

Wij begrijpen dat iedere jonge dame graag lekker veel wil variëren wanneer het aankomt op haaraccessoires. Het is immers een feestje om elke dag weer met een nieuwe unieke look voor de dag te komen. De accessoires van Staartjes en Strikjes zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. Onze nieuwe collectie haarspeldjes stelt dan ook zeker niet teleur.

De nieuwe collectie haarspeldjes is geschikt voor een brede doelgroep. Van baby tot kleuter, maar ook de wat oudere meisjes kunnen de show stelen met onze nieuwe producten. Onze zomerse haarspeldjes zorgen voor een heerlijke frisse naturel look bij ieder meisje. De leukste haarknipjes met de meest unieke patronen, deze collectie wil jij niet missen.

Ben je dus op zoek naar wat nieuwe zomerse haaraccessoires? Dan zit je goed bij de nieuwe collectie van Staartjes en Strikjes. Benieuwd of onze collectie ook jouw favoriete items bevat? Onderstaand bespreken we kort alle ins en outs van onze zomerse collectie aan nieuwe haaraccessoires. Hiermee kom jij de zomer wel door!

Lief setje babyhaarspeldjes met strikjes in cremeroze met schelpjesprint en lichtgrijsLief setje babyhaarspeldjes in groentinten met schelpjesprintLief setje babyhaarspeldjes met strikjes in grijs/ecru tinten met schelpjesprint

Verschillende kleuren zomerse haarspeldjes

Onze nieuwe collectie haarknipjes beschikt over een breed kleurenpallet. De keuze is dan ook reuze. Van aardetinten tot pastelkleuren, onze collectie is van alle markten thuis. Is de jonge dame dus fan van basic haarmode met kleuren als wit, beige of lichtbruin? Wij hebben het op voorraad. Kan het meisje daarentegen kleurrijke haaraccessoires wel waarderen? Ook dan zit je goed bij onze nieuwe zomercollectie. In dat geval ga je simpelweg voor stoer groen, vrolijk zalm/oranje of fleurig paars.

Onze haarspeldjes worden verkocht in setjes van twee, drie of vier. Vaak bevatten deze setjes diverse kleuren haarspeldjes. Wil je bijvoorbeeld iets rustigs maar toch ook met een vrolijk kleurtje erbij? Dan kies je voor één van onze unieke setjes die zowel een wit als een gekleurd haarknipje bevatten. Zo heb je dus twee vliegen in één klap!

Mooi setje peuter/kleuter haarspeldjes met strikje in creme/bruin met panterprintLief setje peuter/kleuter haarspeldjes in naturel tinten met kersjesMooi setje peuter/kleuter haarspeldjes blauw creme met stipjes

Zomerse haarspeldjes in allerlei soorten en maten

Zoals reeds benoemd bevat onze nieuwe collectie een breed aanbod aan haaraccessoires voor diverse leeftijdscategorieën. Hier horen natuurlijk diverse soorten haarknipjes bij. Een baby is immers gebaat bij kleinere haarspeldjes, terwijl een ouder meisje waarschijnlijk liever een wat groter speldje draagt met wellicht een vrolijke strik erop. Aan ieders behoefte is dus gedacht.

Daarnaast zijn de haarspeldjes uit onze nieuwe collectie voorzien van de meest unieke designs. Of je nu houdt van stippen, streepjes, strikjes of een panterprint, bij Staartjes en Strikjes ga jij hoe dan ook slagen voor die nieuwe set zomerse haarspeldjes.

Ook de materialen verschillen. Een warme uitstraling met onze ribstof haarspeldjes of juist een strakke look met onze speldjes met lint strik. Je kunt eindeloos combineren met onze uitgebreide en unieke zomercollectie.

Scoor vandaag nog jouw zomerse haaraccessoires 

Wil jij onze nieuwe collectie zelf ervaren? Zorg dan dat je vandaag nog jouw nieuwe zomerse haarspeldjes scoort bij Staartjes en Strikjes. Voor baby, kleuter, peuter of oudere meisjes, er is voor ieder wat wils.

Onze unieke haarknipjes zijn bovendien verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Vanaf slechts €2,99 scoor jij al een unieke set zomerse haarspeldjes. Grijp dus nu je kans!