Onze Nieuwste Clip Oorbelletjes – Heb Jij Ze Al? - Staartjes en Strikjes

Onze Nieuwste Clip Oorbelletjes – Heb Jij Ze Al?

Hoewel veel meiden staan te trappelen om gaatjes in hun oren te laten schieten, zijn er ook genoeg meisjes die het ontzettend spannend vinden. In sommige gevallen kan de angst dermate groot zijn, dat de jonge dame het toch nog niet aandurft. Maar geen zorgen, wij hebben een oplossing!

Oorbelletjes zonder gaatjes? Dat kan wel degelijk. In ons assortiment vind je diverse soorten oorbelletjes, waar je helemaal geen gaatjes voor nodig hebt. Deze noemen we ook wel clip on oorbellen of clipoorbelletjes. Dit unieke sieraad zorgt ervoor dat ieder kind kan stralen met prachtige oorbellen, ook wanneer het schieten van gaatjes misschien nog wat spannend is.

Ben jij benieuwd naar deze clipoorbelletjes, en wil je meer weten over dit unieke sieraad voor kinderen? Dan is dit artikel voor jou! Wij vertellen je namelijk alles wat je moet weten over onze unieke clip on oorbelletjes.

Wat zijn clipoorbelletjes?

Op het eerste oog zien clipoorbelletjes er hetzelfde uit als normale oorbellen. Echter werken ze in de praktijk net even anders. Je hebt voor deze clip on oorbelletjes namelijk geen gaatjes nodig. In plaats daarvan beschikt de oorbel over een clipje, die zich als het ware vastklemt om het oorlelletje. De zachte siliconen clipjes zorgen dat de oorbellen geen pijn doen, maar toch goed vast blijven zitten. Meisjes moeten immers lekker vrij kunnen spelen.

Clip on oorbelletjes kunnen in principe door iedere jonge dame gedragen worden. Echter zijn ze geschikt vanaf een leeftijd van 5 jaar. Voor baby’s en peuters zijn deze oorbelletjes dus minder geschikt.

Waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor kinder oorbellen zonder gaatjes? Wat zijn de voordelen? Laten we deze vraag eens onder de loep nemen.

Geen gaatjes wel oorbelletjes?

Ben jij dus op zoek naar oorbelletjes zonder gaatjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hoeft namelijk helemaal geen gaatjes te hebben om te kunnen genieten van de mooiste oorbelletjes. Het dragen van clipoorbelletjes heeft zelfs diverse voordelen.

Zo heb je bijvoorbeeld geen omkijken naar de verzorging die komt kijken bij het schieten van gaatjes. De gaatjes moeten immers goed schoon blijven, en hier is tijd en moeite voor nodig. Bovendien treden eventuele ontstekingen helaas vaker op dan ons lief is.

Wanneer je kiest voor clip on oorbelletjes heb je hier dus helemaal geen last van. Wellicht vraag je je af of er wel genoeg keuze is op het gebied van clipoorbelletjes. Wij kunnen je geruststellen. Ons assortiment is veelzijdig en uniek! Bekijk het zelf!

Ons uitgebreide assortiment clip on oorbelletjes

Onze kinder oorbellen zonder gaatjes zijn razend populair wegens hun unieke designs. De clipoorbelletjes zijn stuk voor stuk prachtig afgewerkt, en zijn bovendien van goede kwaliteit. Het bedeltjes op onze clipoorbellen is gemaakt van metaal, en is zowel nikkel als loodvrij. Helemaal veilig in gebruik dus!

Ga jij voor een klassiek lieveheersbeestje, een vrolijk paasei of misschien één van onze andere vrolijke dierenvrienden? De keuze is reuze, en er is dan ook voor ieder wat wils. Onze clip on oorbelletjes zijn hoe dan ook altijd kleurrijk, en iedere meid zal stralen met deze pareltjes in haar oren.