Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Staartjes en Strikjes is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen op de website van Staartjes en Strikjes zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Staartjes en Strikjes is een geregistreerd merk.

Reviews op de site van Staartjes en Strikjes:

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

 

Staartjes en Strikjes is een geregistreerd merk.