Garantie (kinder)sieraden

Bij juweliers is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. Oorbelletjes kunnen helaas kapot gaan als ze ergens achter blijven haken tijdens bijvoorbeeld het omkleden, het spelen of sporten of door onzorgvuldig gebruik. Wees altijd voorzichtig, een sieraad is een kwetsbaar iets.

Wij geven wel garantie op de sieraden, 1 maand na aankoop, mits ze naar behoren zijn gedragen. Na deze periode kun je gebruik maken van een coulance regeling: vanaf 1 tot en met 3 maanden ontvang je 50% korting op een nieuw sieraad, vanaf 4 maanden tot en met 6 maanden is deze korting 25%. Deze korting wordt berekend over de prijs van het oorspronkelijk gekochte sieraad.

De garantie gaat in op de dag dat wij de sieraden naar je opsturen. Hou hier rekening mee als je de oorbelletjes op een later tijdstip gaat gebruiken of cadeau wilt geven. Controleer ze bij ontvangst. Uit hygienisch oogpunt sturen wij de oorbellen altijd verzegeld op. Zorg ervoor dat deze verzegeling niet verbroken wordt want dan vervalt het retourrecht.

Onder de garantie vallen niet: krasjes en deukjes en andere schade die door dagelijks gebruik kunnen ontstaan, valschade en evenmin schade/verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan chemicaliën zoals aanwezig is sommige soorten shampoo's, parfum, make-up, haarstyling producten, chloorwater ed.  Doe de oorbelletjes daarom ook uit tijdens het douchen/badderen, zwemmen, sporten en slapen. Verlies van oorbelletjes en eindstopjes valt buiten de garantie.

Wil je gebruik maken van de garantie stuur dan een mail naar info@staartjesenstrikjes.nl met daarin de omschrijving van de klacht, een foto en de aanschafdatum. Mocht het nodig zijn kunnen we je ook vragen om het artikel naar ons op te sturen maar doe dit enkel als we dit vragen.