Over Staartjes en Strikjes

Staartjes en Strikjes is van start gegaan in juli 2009 en is opgericht door Gwendolyn en Daisy. Mijn dochter Nore kreeg lange mooie haren, maar in de winkels waren niet veel originele haarspeldjes en accessoires te vinden en zo is Staartjes en Strikjes op een zomerse avond ontstaan. We zijn begonnen met een kleine voorraad in een schoenendoosje en zijn snel uitgegroeid tot een heel uitgebreid assortiment haaraccessoires. In 2014 is Daisy gestopt omdat het niet meer was te combineren met haar werk en gezin. In de loop der jaren is de collectie steeds verder uitgebreid met verschillende soorten haaraccessoires, prachtige (kinder)oorbellen en huidvriendelijke sieraden. Wij versturen gemiddeld maandelijks 900 bestellingen met plezier naar onze klanten.

Over Gwendolyn

Voordat ik met Staartjes en Strikjes ben begonnen, ben ik altijd werkzaam geweest op de verkoopadministratie bij Mercedes in Terneuzen. Vanaf de start van Staartjes en Strikjes ben ik eerst part-time en vanaf 2014 full-time aan de slag gegaan om mijn droom te verwezenlijken. Het is heerlijk om vanuit huis te kunnen werken en zo altijd er voor mijn zoon (18 jaar) en dochter (15 jaar) te kunnen zijn. In 2019 is een van mijn dromen uitgekomen en hebben we een nieuw huis kunnen bouwen. Ik heb nu de beschikking over een mooi kantoor en groot magazijn. Naast mijn grote passie Staartjes en Strikjes hou ik van festivals en concerten, reizen, lange wandelingen en lees ik 's avonds graag een boek. Tijdens het werken kan ik niet zonder de radio, muziek vind ik heerlijk.

Exclusieve haarmode en accessoires

Staartjes en Strikjes is speciaal vanwege de zeer uitgebreide collectie met ruim 3500 verschillende artikelen. We hebben een grote basiscollectie met heel veel vrolijke en stijlvolle kleuren. Wekelijks wordt de voorraad aangevuld en we blijven onze collectie steeds verder uitbreiden.

Via het menu kun je snel alle leuke collecties bekijken zoals haarspeldjes, haarbandjes, haarstrikken, haarelastieken, diademen/haarbanden, haarbloemen sieraden en ook hele mooie huidvriendelijke sieraden van Blomdahl. Een prachtige collectie die je zeker gezien moet hebben.

Staartjes en Strikjes service

Voor onze klanten hebben we een fijne service die bij elke bestelling weer terugkomt, alle bestellingen worden met zorg en liefde ingepakt. We streven er altijd naar om je bestelling binnen 1 werkdag te verzenden zodat je snel van je accessoires kunt genieten. Tijdens de vakantieperiode of de drukke feestdagen kan het wel eens wat langer duren maar ook dan doen we er alles aan om er voor te zorgen dat je je bestelling snel in huis hebt.

Volg ons ook via social media

Naast het versturen van onze nieuwsbrief met leuke extra acties en kortingen, blijf je dagelijks op de hoogte van nieuwe producten en actie's via onze Facebook pagina. Met ruim 20.000 volgers plannen we regelmatig een leuke winactie en zie je hier als eerste de nieuwe producten en kan je ook altijd vragen stellen. Volg ons ook via Instagram en Pinterest? Zo blijf je van alles op de hoogte. 

Liefs,
Gwendolyn