Onze Nieuwe Najaarscollectie – Warme & Neutrale Kleurtjes - Staartjes en Strikjes

Onze Nieuwe Najaarscollectie – Warme & Neutrale Kleurtjes

Ons unieke assortiment haaraccessoires is uitgebreid met nieuwe, warme kleuren. Deze najaarscollectie heeft de jonge dames veel te bieden. De warme kleuren zijn zeer divers. Aan ieders wensen is gedacht. Babyhaarspeldjespeuter en kleuter haarspeldjes of haarspeldjes voor de wat grotere meisjes? De gehele collectie is voorzien van nieuwe kleuren die helemaal bij het komende seizoen passen.
Lees verder
Onze nieuwe zomerse collectie haarspeldjes - Staartjes en Strikjes

Onze nieuwe zomerse collectie haarspeldjes

Wij begrijpen dat iedere jonge dame graag lekker veel wil variëren wanneer het aankomt op haaraccessoires. Het is immers een feestje om elke dag weer met een nieuwe unieke look voor de dag te komen. De accessoires van Staartjes en Strikjes zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. Onze nieuwe collectie stelt dan ook zeker niet teleur.

Lees verder
Verschillende type oorbelletjes – Alle soorten op een rij - Staartjes en Strikjes

Verschillende type oorbelletjes – Alle soorten op een rij

Het vinden van geschikte kinderoorbellen kan nog best een uitdaging zijn. Want welke opties zijn er, en wat vindt de jonge dame zelf mooi? Het zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het uitkiezen van een goed paar kinderoorbellen. Gelukkig kun je bij Staartjes en Strikjes kiezen uit verschillende type oorbelletjes. Er is voor ieder wat wils.

Lees verder
Onze Nieuwste Clip Oorbelletjes – Heb Jij Ze Al? - Staartjes en Strikjes

Onze Nieuwste Clip Oorbelletjes – Heb Jij Ze Al?

Hoewel veel meiden staan te trappelen om gaatjes in hun oren te laten schieten, zijn er ook genoeg meisjes die het ontzettend spannend vinden. In sommige gevallen kan de angst dermate groot zijn, dat de jonge dame het toch nog niet aandurft. Maar geen zorgen, wij hebben een oplossing!
Lees verder
De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl - Staartjes en Strikjes

De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl

Het dragen van sieraden is voor de meeste jonge dames een ware hobby. De één houdt van uitbundige oorringen, terwijl de ander het liever subtiel houdt. Het kan echter voorkomen, zowel bij kinderen als bij volwassenen, dat er sprake is van huidallergieën. Dit kan het dragen van sieraden onprettig of zelf onmogelijk maken. Gelukkig bieden wij een oplossing!
Lees verder
Oorbellen dragen – alles wat je moet weten - Staartjes en Strikjes

Oorbellen dragen – alles wat je moet weten

Het schieten van gaatjes is een spannend maar leuk moment. De eerste oorbelletjes worden uitgekozen en de pret kan beginnen. Maar hoe ga je om met de verzorging van deze oor gaatjes? Welke producten gebruik je, en waar moet je op letten?
Lees verder
Welke maat haarspeldjes kan ik het beste gebruiken? - Staartjes en Strikjes

Welke maat haarspeldjes kan ik het beste gebruiken?

Op zoek naar haarspeldjes voor je meisje maar weet je niet welke maat je nodig hebt? Lees hier alles over de verschillende maten haarspeldjes.
Lees verder