Maak kennis met onze collectie diademen: perfect voor jouw kleine fashionista! - Staartjes en Strikjes

Maak kennis met onze collectie diademen: perfect voor jouw kleine fashionista!

Op zoek naar de perfecte accessoire voor jouw kleine meid? Onze collectie diademen in verschillende maten biedt de oplossing! Deze diademen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook super comfortabel om te dragen. Met een uitgebreid kleurenpallet zijn er diademen die bij elke outfit passen
Lees verder
Ontdek de Voordelen van Titanium Oorbellen - Staartjes en Strikjes

Ontdek de Voordelen van Titanium Oorbellen

Titanium is een metaalsoort die steeds populairder wordt in de sieradenindustrie vanwege de vele voordelen die het biedt. In het bijzonder worden titanium oorbellen steeds meer gewaardeerd vanwege de hypoallergene eigenschappen en het comfort dat ze bieden. Blomdahl, een gerenommeerd merk in de sieradenindustrie, heeft een collectie van medische titanium oorbellen die worden verkocht door Staartjes en Strikjes. Deze collectie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
Lees verder
Nieuwe collectie oorbellen van Orage Kids en Teenz nu verkrijgbaar bij Staartjes en Strikjes - Staartjes en Strikjes

Nieuwe collectie oorbellen van Orage Kids en Teenz nu verkrijgbaar bij Staartjes en Strikjes

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om de stijl van je dochter op te fleuren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De nieuwe collectie zilveren kinderoorbellen van Orage Kids en Teenz is nu online verkrijgbaar bij Staartjes en Strikjes. Dit Belgische juweliersmerk heeft weer een prachtige collectie oorbellen ontworpen, die geschikt zijn voor meisjes van alle leeftijden. In dit blog zullen we je meer vertellen over de verschillende soorten oorbellen in de collectie en waarom deze zo bijzonder zijn. Lees verder en ontdek de perfecte oorbellen om de stijl van jouw fashionista in de dop te laten stralen!
Lees verder
Lapetra Kinderoorbellen – Een Unieke Collectie - Staartjes en Strikjes

Lapetra Kinderoorbellen – Een Unieke Collectie

Sinds kort verkopen wij diverse vrolijke kinderoorbelletjes van het merk Lapetra. Dit is een Spaans juweliersmerk dat zich kenmerkt met een zeer kleurrijke en unieke collectie. Wij zijn er zeer trots op dit prachtige merk kinderoorbellen te mogen verkopen. Het is zonder twijfel een verrijking van ons assortiment.
Lees verder
Onze Nieuwe Najaarscollectie – Warme & Neutrale Kleurtjes - Staartjes en Strikjes

Onze Nieuwe Najaarscollectie – Warme & Neutrale Kleurtjes

Ons unieke assortiment haaraccessoires is uitgebreid met nieuwe, warme kleuren. Deze najaarscollectie heeft de jonge dames veel te bieden. De warme kleuren zijn zeer divers. Aan ieders wensen is gedacht. Babyhaarspeldjespeuter en kleuter haarspeldjes of haarspeldjes voor de wat grotere meisjes? De gehele collectie is voorzien van nieuwe kleuren die helemaal bij het komende seizoen passen.
Lees verder
Onze nieuwe zomerse collectie haarspeldjes - Staartjes en Strikjes

Onze nieuwe zomerse collectie haarspeldjes

Wij begrijpen dat iedere jonge dame graag lekker veel wil variëren wanneer het aankomt op haaraccessoires. Het is immers een feestje om elke dag weer met een nieuwe unieke look voor de dag te komen. De accessoires van Staartjes en Strikjes zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. Onze nieuwe collectie stelt dan ook zeker niet teleur.

Lees verder
Verschillende type oorbelletjes – Alle soorten op een rij - Staartjes en Strikjes

Verschillende type oorbelletjes – Alle soorten op een rij

Het vinden van geschikte kinderoorbellen kan nog best een uitdaging zijn. Want welke opties zijn er, en wat vindt de jonge dame zelf mooi? Het zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het uitkiezen van een goed paar kinderoorbellen. Gelukkig kun je bij Staartjes en Strikjes kiezen uit verschillende type oorbelletjes. Er is voor ieder wat wils.

Lees verder
De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl - Staartjes en Strikjes

De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl

Het dragen van sieraden is voor de meeste jonge dames een ware hobby. De één houdt van uitbundige oorringen, terwijl de ander het liever subtiel houdt. Het kan echter voorkomen, zowel bij kinderen als bij volwassenen, dat er sprake is van huidallergieën. Dit kan het dragen van sieraden onprettig of zelf onmogelijk maken. Gelukkig bieden wij een oplossing!
Lees verder
Oorbellen dragen – alles wat je moet weten - Staartjes en Strikjes

Oorbellen dragen – alles wat je moet weten

Het schieten van gaatjes is een spannend maar leuk moment. De eerste oorbelletjes worden uitgekozen en de pret kan beginnen. Maar hoe ga je om met de verzorging van deze oor gaatjes? Welke producten gebruik je, en waar moet je op letten?
Lees verder
Welke maat haarspeldjes kan ik het beste gebruiken? - Staartjes en Strikjes

Welke maat haarspeldjes kan ik het beste gebruiken?

Op zoek naar haarspeldjes voor je meisje maar weet je niet welke maat je nodig hebt? Lees hier alles over de verschillende maten haarspeldjes.
Lees verder