Levertijden feestdagen

Belangrijke informatie over levertijd tijdens de feestdagen!

De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan. Voor PostNL, waarmee wij al onze bestellingen versturen, zijn dit drukke dagen. Om teleurstellingen te voorkomen bestel je het beste uiterlijk donderdag 19 december (voor België levering zonder track en trace uiterlijk vrijdag 13 december, levering met track en trace uiterlijk dinsdag 17 december). Wij verzenden al het moois tot en met maandag 23 december maar kunnen niet garanderen dat je bestelling dan nog op tijd binnen is.

Wij doen ons best om dagelijks de bestellingen te verzenden. Op drukke dagen kan het gebeuren dat wij dit niet redden, je bestelling wordt dan wat later verzonden. Voor spoedbestellingen kun je het beste even contact met ons opnemen voordat je je bestelling plaatst.

Vanaf dinsdag 24 december tot en met donderdag 26 december gaan wij genieten van een paar vrije dagen en zullen weer bestellingen verzenden op vrijdag 27 december en maandag 30 december. Dinsdag 31 december en woensdag 1 januari nemen we weer even een paar dagen vrij. In verband met de jaarovergang is het helaas niet mogelijk om dinsdagavond 31 december een bestelling te plaatsen.