De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl - Staartjes en Strikjes

De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl

Het dragen van sieraden is voor de meeste jonge dames een ware hobby. De één houdt van uitbundige oorringen, terwijl de ander het liever subtiel houdt. Het kan echter voorkomen, zowel bij kinderen als bij volwassenen, dat er sprake is van huidallergieën. Dit kan het dragen van sieraden onprettig of zelf onmogelijk maken. Gelukkig bieden wij een oplossing!

De huidvriendelijke sieraden van Blomdahl zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De huidvriendelijke oorbellen van dit merk komen in diverse soorten en maten. Deze zijn uitgevoerd in hoogwaardig titanium of medical plastic. De oorbellen zijn veilig en comfortabel te dragen, ook wanneer je een gevoelige huid hebt.

Wil jij meer te weten komen over de diverse soorten huidvriendelijke sieraden? Dan ben je bij Staartjes en Strikjes aan het juiste adres. Wij bieden een brede collectie aan huidvriendelijke sieraden en wij vertellen jou graag waarom wij fan zijn. Lees dus snel verder!

De sieraden van Blomdahl – Een korte geschiedenis 

Wij verkopen diverse huidvriendelijke oorbellen van het merk Blomdahl, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Blomdahl is een bedrijf dat diverse huidvriendelijke sieraden produceert. Dit doen zij met veel passie voor iedereen, ook voor degene met een gevoelige huid. Blomdahl vindt het namelijk belangrijk dat iedereen zich elke dag op zijn best kan voelen!

De huidvriendelijke oorbellen van Blomdahl worden sinds 1985 geproduceerd in Zweden. Alle sieraden zijn van de hoogste kwaliteit en volledig veilig te gebruiken voor iedereen. De sieraden worden namelijk gemaakt in samenwerking met huidspecialisten. Je kunt er dus zeker van zijn dat de sieraden van Blomdahl veilig te gebruiken zijn voor ieder huidtype.

Welke materialen gebruikt Blomdahl om deze huidvriendelijke sieraden te maken? Laten we dat eens uit gaan zoeken!

Waar worden de oorbellen van Blomdahl van gemaakt?

Wellicht vraag je je af welke materialen Blomdahl gebruikt voor het creëren van zijn huidvriendelijke sieraden. We onderscheiden twee soorten. Zo wordt er gebruik gemaakt van medical plastic oorbellen en titanium oorbellen. Deze anti–allergische oorbellen zijn veilig te gebruiken voor iedereen.

-Titanium oorbellen

De oorbellen van Blomdahl die worden gemaakt van hoogwaardig titanium zijn voorzien van een zilveren of gouden coating. De titanium oorbellen zijn volledig nikkelvrij en worden in een hygiënische omgeving gemaakt en verpakt. 

-Medical plastic oorbellen

De andere oorbellen van Blomdahl worden gemaakt van medical plastic. Ook deze zijn volledig nikkelvrij en worden in een hygiënische omgeving geproduceerd.

De huidvriendelijke oorbellen worden geleverd in een gesealde, hygiënische verpakking. Je kunt er dus zeker van zijn dat jij de eerste bent die de oorbellen draagt.

Diverse soorten huidvriendelijke oorbellen

Wij bieden een zeer groot assortiment aan huidvriendelijke oorbellen. Niet alleen bieden wij diverse soorten oorbellen aan, je hebt ook nog eens een ruime kleurkeuze. Van groen tot paars en van zwart tot geel, Blomdahl is van alle markten thuis. Huidvriendelijk en stijlvol, twee vliegen in één klap!

Welk diverse soorten oorbellen onderscheiden we? Onderstaand enkele voorbeelden.

  • Knopjes

Hou jij van een elegante maar simpele oorbel? Dat zijn de knopjes van Blomdahl echt iets voor jou. Een knopje met een parel of een kristal, in het wit of juist in verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Hangers

Zijn knopjes jou net iets te braaf en ga jij voor een set speelse hang oorbellen? Ook dan ben je bij Blomdahl aan het juiste adres. Een vlinder, een bloem of toch een hartje? Je kunt eindeloos combineren met de vrolijke en stijlvolle designs van Blomdahl.

  • Ringen

Kun jij een mooi paar oorringen wel waarderen? Ook deze zijn in een huidvriendelijke variant verkrijgbaar. Je kunt dus ook voor iedere zakelijke of chique bijeenkomst goed voor de dag komen met de oorringen van Blomdahl.

Waarom huidvriendelijke oorbellen?

Wellicht vraag je je af wat het belang of de meerwaarde is van het dragen van huidvriendelijke sieraden. Dat is begrijpelijk. We vertellen je er graag wat meer over.

Reguliere oorbellen worden gemaakt van diverse materialen. Soms hebben we te maken met zilver of goud, maar ook oorbellen van roestvrijstaal behoren tot de mogelijkheden. Veel mensen hebben echter te maken met klachten rondom een gevoelige huid, dit is absoluut niet ongebruikelijk.

Wellicht heb je het nog niet ervaren, maar het zou kunnen dat jij ook gevoelig bent voor materialen zoals zilver of roestvrijstaal. Dan kan het dragen van oorbellen in deze materialen een allergische reactie uitlokken. Iets wat je uiteraard wilt voorkomen.

Heb jij dus bijvoorbeeld een zilverallergie en wil je toch een mooie oorbel kunnen dragen? Dan zijn de huidvriendelijke sieraden van Blomdahl een uitkomst voor jou! Het hoogwaardige titanium waar mee wordt gewerkt is veilig te gebruiken, ook wanneer je een gevoelige huid hebt.