Lapetra Kinderoorbellen – Een Unieke Collectie - Staartjes en Strikjes

Lapetra Kinderoorbellen – Een Unieke Collectie

Sinds kort verkopen wij diverse vrolijke kinderoorbelletjes van het merk Lapetra. Dit is een Spaans juweliersmerk dat zich kenmerkt met een zeer kleurrijke en unieke collectie. Wij zijn er zeer trots op dit prachtige merk kinderoorbellen te mogen verkopen. Het is zonder twijfel een verrijking van ons assortiment. De collectie is van alle markten thuis, en wij hopen hiermee dan ook gehoor te kunnen geven aan de wensen van iedere klant.

Is jouw oog ook gevallen op de Lapetra collectie kinderoorbellen? Houd de website van Staartjes en Strikjes dan nauwlettend in de gaten. Er komen namelijk regelmatig nieuwe oorbelletjes online. Van eenvoudige oorknopjes tot vrolijke oorhangers, de Lapetra collectie heeft het allemaal in huis.

Kenmerken van de Lapetra collectie

De collectie kinderoorbelletjes van Lapetra kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Om jou een beter beeld te geven van deze prachtige collectie, bespreken we onderstaand de bijzondere kenmerken van de Lapetra kinderoorbellen.

Hoogwaardige oorbellen

De hoogwaardige kinderoorbellen van Lapetra worden gemaakt van 925 sterling zilver. Dit resulteert in oorbellen van hoge kwaliteit die een lange tijd meegaan. De Lapetra oorbelletjes kunnen absoluut tegen een stootje, en zijn dus ook geschikt voor de actieve en jonge meisjes.

Met de hand vervaardigd

De collectie van Lapetra wordt grotendeels hand vervaardigd. Dat belooft dus een prachtige en zeer unieke collectie. De oorbelletjes worden ook met de hand geëmailleerd. Dit zorgt voor een extra stevige en prachtig uitziende oorbel.

Geschikt voor jong en oud

Zowel de jonge meisjes als de wat oudere tienermeisjes kunnen bij ons terecht voor een prachtig paar oorbellen. De Lapetra collectie is namelijk geschikt voor meisjes in verschillende leeftijdscategorieën. Deze veelzijdigheid is absoluut uniek te noemen. Het zorgt er immers voor dat de Lapetra collectie zich onderscheidt van de concurrentie.

Met de prachtige Lapetra kinderoorbellen komt ieder meisje prachtig voor de dag. Laten we de collectie eens wat nader onder de loep gaan nemen.

Verschillende soorten Lapetra kinderoorbellen

De Lapetra collectie zit vol met vrolijke kinderoorbelletjes met diverse sluitingen. Voornamelijk de schroefsluitingen en de Franse haaksluitingen kom je in deze collectie veel tegen. De collectie bestaat daarnaast uit veel verschillende soorten oorbellen. Onderstaand bespreken we de verschillende modellen.

In de collectie Lapetra kinderoorbellen kom je diverse vrolijke oorknopjes tegen. Ieder knopje heeft zijn eigen unieke design. Van verschillende simpele figuurtjes tot vrolijke dierenvrienden, het is allemaal mogelijk. Deze kleurrijke oorknopjes zijn zeer geschikt voor de jongere meisjes.

Naast oorknopjes, kun je ook diverse oorhangers vinden in de Lapetra collectie. Van vrolijke sterretjes tot charmante bloemetjes, de oor hangertjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Er is bovendien een mooie collectie parelmoeren oorhangers verkrijgbaar. Deze collectie zal zonder twijfel ook bij de oudere meisjes in de smaak vallen.

Tot slot beschikt de Lapetra collectie ook over sierlijke oorringetjes. Deze creolen oorringen kunnen wederom diverse vrolijke figuurtjes bevatten. Alhoewel wij deze oorringetjes niet aanraden voor de allerkleinste, kunnen ze zeker gedragen worden door zowel kleuters als tienermeisjes. Uiteraard zal het figuurtje dat op de oorring bevestigd is bepalend zijn voor de leeftijdscategorie waarvoor deze geschikt is.

Scoor jouw Lapetra oorbellen bij Staartjes en Strikjes

Heeft de unieke Lapetra collectie kinderoorbellen ook jou overtuigd, en heb je een prachtig paar oorbellen gevonden? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog een bestelling via onze webshop. Wij gaan zeer zorgvuldig om met iedere bestelling, en zorgen te allen tijde voor een vlotte doch veilige verzending. Jij hoeft dus nooit lang te wachten op jouw prachtige nieuwe Lapetra oorbellen.