Nieuwe collectie oorbellen van Orage Kids en Teenz nu verkrijgbaar bij Staartjes en Strikjes - Staartjes en Strikjes

Nieuwe collectie oorbellen van Orage Kids en Teenz nu verkrijgbaar bij Staartjes en Strikjes

Ben je op zoek naar een manier om de stijl van je dochter op te fleuren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De nieuwe collectie zilveren kinderoorbellen van Orage Kids en Teenz is nu online verkrijgbaar bij Staartjes en Strikjes. Dit Belgische juweliersmerk heeft weer een prachtige collectie oorbellen ontworpen, die geschikt zijn voor meisjes van alle leeftijden. In dit blog zullen we je meer vertellen over de verschillende soorten oorbellen in de collectie en waarom deze zo bijzonder zijn. Lees verder en ontdek de perfecte oorbellen om de stijl van jouw fashionista in de dop te laten stralen!

Verschillende soorten oorbellen in de collectie

De collectie van Orage bevat verschillende soorten oorbellen, zilveren kinderoorbellen met vlindersluiting, zilveren oorringen en oorbellen met hangertjes. De vlindersluiting wordt vooral gebruikt bij oorknopjes en deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De zilveren oorringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ideaal voor meisjes die hun look wat meer willen opfleuren. Ze zijn stijlvol en kunnen worden gedragen bij elke outfit. De oorbellen met hangertjes zijn echter de sterren van de collectie. Deze oorbellen hebben mooie figuurtjes als hangers, van vlinders en bloemen tot sterren en hartjes, die de oren van je meisje zullen laten stralen.

Gebruik van vrolijke kleuren en hoogwaardige materialen in de collectie

Wat deze collectie zo bijzonder maakt, is het gebruik van verschillende kleuren en materialen. De kinderoorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige 925 zilver en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals roze, blauw en zilver. Er zijn oorbellen voor elke smaak en stijl.

Naast het gebruik van hoogwaardige 925 zilver is het bijzonder om te vermelden dat de oorbellen in deze collectie gerhodineerd zijn. Dit is een proces waarbij een dunne laag rhodium op het zilver wordt aangebracht, waardoor de oorbellen langer mooi blijven en beter bestand zijn tegen verkleuring en krassen. Hierdoor kunnen de oorbellen van Orage Kids en Teenz niet alleen gedragen worden bij speciale gelegenheden, maar ook dagelijks zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen.

Kinderoorbellen geschikt voor elke gelegenheid

De collectie van Orage Kids en Teenz bevat oorbellen die niet alleen geschikt zijn voor dagelijks gebruik, maar ook perfect zijn voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een communie, lentefeest of als bruidsmeisje. De oorbellen met hangertjes, bijvoorbeeld, hebben mooie figuurtjes als hangers, van vlinders en bloemen tot sterren en hartjes, die de oren van je meisje zullen laten stralen op elke speciale gelegenheid.

Een geweldig cadeau voor meisjes en tieners

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een meisje of een tiener, dan zijn de oorbellen van Orage Kids en Teenz een geweldige keuze. Ze zijn mooi verpakt in een mooi doosje, waardoor het geven van een cadeau nog specialer wordt.

Kortom, de nieuwe collectie oorbellen van Orage Kids en Teenz is een echte must-have voor meisjes die hun stijl willen opfleuren. Of je nu op zoek bent naar vlindersluiting oorbellen, oorringen of oorbellen met hangertjes, deze collectie heeft voor elk wat wils. Bestel ze nu bij Staartjes en Strikjes en laat je oren stralen!